Nederlands

Dolfinarium Harderwijk: bezoeken met korting via Social Deal

Dolfinarium Harderwijk: bezoeken met korting via Social Deal
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
In het Dolfinarium maak je kennis met een wonderbaarlijke waterwereld met een minstens net zo bijzonder onderwaterleven. Je bewondert hier dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden tijdens indrukwekkende en leerzame voorstellingen in het park. En wie de dieren helemaal van dichtbij wil bewonderen, kan oog in oog komen te staan met dolfijnen en walrussen in Onder Odiezee of zelfs roggen en haaien aaien in het Roggenrif!
Voordelig naar het Dolfinarium
Een dagje naar het Dolfinarium is altijd al een tof uitje, maar het wordt nog aangenamer als je met flinke korting een bezoek kunt brengen aan het park. Zo houd je geld over om tijdens je dagje uit een heerlijk hapje en drankje mee te pakken, zoek je een leuke souvenir uit in de giftshop en kun je voor hetzelfde geld vaker terugkeren naar het Dolfinarium! Daarom vind je op Social Deal regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, waarmee je voordelig naar het Dolfinarium gaat. Wanneer ga jij weer op bezoek?

Alle dierentuindeals bij Social Deal

Ben je dol op dierentuinen? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit bij de leukste dierentuinen in Nederland, België en Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?

Ontdek de sterren van het Dolfinarium's zeeleven

  • Dolfijnen: Geniet van de charmante en acrobatische shows van deze intelligente zeezoogdieren.
  • Zeeleeuwen: Maak kennis met de grappige en speelse zeeleeuwen. Hun komische gedrag en vaardigheden zijn super vermakelijk!
  • Walrussen: Bewonder de imposante walrussen, met hun krachtige lichaamsbouw en karakteristieke slagtanden.
  • Zeehonden: Ontdek de charme van zeehonden terwijl ze rondzwemmen en spelen in hun leefomgeving.
  • Roggen: Breng tijd door bij de roggen. Je kunt zelfs de kans krijgen om ze van dichtbij te zien en te aaien.
  • Haaien: Ervaar de spanning van het bekijken van haaien in speciaal ontworpen aquaria.
Speelmogelijkheden
Naast shows, interactie met zeedieren en speelmogelijkheden, biedt het Dolfinarium veel vertier. Ontdek vier speeltuinen voor kinderen: glijd af in Brulbaai, roetsj met de kabelbaan in Springtij, klauter in speeltuin Kantjeboord en klim in Pierewier via touwbruggen. Krabbenkust toont krabben, kreeften en visjes; waag je aan stapstenen. Voer dieren als je durft. Bij temperaturen boven 20°C van mei tot september is Waterpret open, met 7 glijbanen en verfrissend water.
Eten en drinken in het park
Van al het bijzondere onderwaterleven bewonderen, haaien en roggen aaien en speelplezier krijg je ongetwijfeld trek. Gelukkig kun je bij de verschillende restaurants en kiosken in het Dolfinarium terecht voor een lekker hapje en drankje.  Grote restaurants zijn De Strandgaper en De Dageraad, terwijl De Andersom, De Knapperige Kreukel, De Worstenwulk en De Zandhapper kleinere hapjes bieden, zoals kibbeling, hamburgers, gezonde bolletjes, pulled chicken en broodjes Unox. Ook smoothies, koffie, thee, chocomel en verfrissend ijs zijn verkrijgbaar.

Met korting uit eten in de buurt van het Dolfinarium

Wil je aan het eind van de dag buiten het park nog even rustig bijkomen en genieten van een heerlijk diner? Ga voor een smakelijke afsluiting en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van het Dolfinarium. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het park:

Voordelig overnachten in de buurt van het Dolfinarium
Geen zin om naar huis te reizen na je dagje dierentuin? Kies voor een ontspannen afsluiting en geniet van een comfortabele overnachting bij de fijnste hotels. Profiteer van royale korting door je hotel via Social Deal te boeken en kom heerlijk tot rust!